Sancaktepe Evden Eve Nakliyat

Sancaktepe evden eve nakliyat hizmetini sektörün köklü firmalarından olan Bektaşoğlu Nakliyat firmamızdan almanız halinde eşyalarınız hasar görmeden taşınmanız mümkün olmaktadır. Firmamız için her müşterisi özeldir ve eşyalarının hasar görmeden nakliyesinin gerçekleşmesi için de üst düzey koruma önlemleri almaktadır. Alanında uzman kişilerden ekiplerimizi oluşturmakta ve işlerini sıfır hata ile yapmalarını sağlamaktayız.

Eşyaların taşınma sırasında zarar görmesini önlemenin en önemli noktası doğru teknik ve kaliteli malzeme ile paketleme ve ambalajlama yapılmasıdır. Firmamız da uzman ekipleri ile bu işlemi gerçekleştirmektedir. Mobilyaların ve elektronik eşyaların sökülmesi yeni adreste kurulması işlemini de ustalarımız ile gerçekleştirmekte yeni evinize yerleşmenin sizler için kolay olmasını sağlamaktayız.

Profesyonel Nakliyat Hizmeti Almanın Avantajları

Sancaktepe evden eve nakliyat hizmetini profesyonel olarak vermekte olan firmamızdan almanız halinde yorulmanıza gerek kalmayacağı gibi eşyalarınızda zarar görmeden taşınacak ve taşınma süresinin kısa olması ile de normal hayatınıza ara vermenize de gerek kalmayacaktır. Geniş ekiplerimiz ile hizmetimizi kısa sürede tamamlarken nakliyatın başlayacağı ve biteceği saatte sizlere net olarak bildirilmektedir.

Asansörlü nakliyat hizmetimiz ile binan merdivenlerini kullanmamakta eşyaların koruma altında araçlara yüklenmesini sağlamaktayız. Yeni adresinde üst katlarda olması halinde asansörlü nakliyat hizmetini vermeye devam etmekteyiz. Araç filomuzu düzenli olarak yenilemekte içleri geniş araçlarımızda eşyaların trafikte de sarsılmadan taşınmasını sağlamaktayız. İstanbul içinde ve şehirler arasında taşınmanız gerektiğinde firmamızın üstün kalitede hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

 

 

dernek.jpg
Egesur Evden Eve Nakliyat firması olarak İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında sizlere üstün kalite nakliyat hizmetleri sunmamız ile tanınıyoruz. Yaklaşık 30 yıldan beri bu sektörün içinde olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Siz değerli müşterilerimizin katkılarıyla gelmiş olduğumuz bu seviyede, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmamız büyük pay almaktadır. Kaliteli hizmetlerin nasıl sunulacağını biliyoruz. Evinizi sorunsuz taşımak isterseniz hemen bize ulaşın.
bektasoglubeyazlogosu.png

Etiketler

Bölgeler

İLETİŞİM

Bu sitenin seo ve yazılım çalışmasıPort Yazılım tarafından yapılmaktadır.